joi, 25 noiembrie 2010

Dreptatea

           Am decis să schimb articolul. Mi-a fost atrasă atenţia şi, iată, reacţionez... punctual.

          * Trebuie, draga mea, să  petreci ceva timp în mocirlă, cu capul la fund, înainte să te pretinzi regina băltoacei. Aventurile ţin puţin şi adevărata tragedie începe atunci când nu se mai agită nimeni pentru tine. Atunci când trebuie să te agiţi singur.
           * De regulă nu mă bucur de răul altuia, dar de data asta n-am putut să-mi înăbuş Yes'ul. Bufoneria este o artă... Artă care nu vă este încă la îndemână.
            * Sunt talentată. Mă iubeşte publicul. În mod normal n-ai ce să adaugi. Totuşi, drăguţă, fii bună şi trage apa. Miroase urât.
             * Există în popor o zicală (ştiu că am mai spus asta, de la o vreme mă exprim în proverbe) Prostul nu e prost destul, până nu e şi fudul. Foarte adevărată. Întunecat de frustrări, înecat în umbra propriului vis, trece pe lângă tine. Holul devine neîncăpător. Aşteaptă să-l saluţi tu primul - ridică pretenţii. Originea profund agricolă i se citeşte pe figură. Mă întreb de câte ori a fost confundat cu paznicul gropii de gunoi.
              * Este încântător să porţi o conversaţie cu o persoană ca ea. Noaptea, după două beri, este plină de drame. Ziua îi trece totul, ca prin farmec. Ce-ar fi să ne faci o surpriză şi  dispari, ca prin farmec.

2 comentarii:

Manon spunea...

da, dragule, asta e. rotund. ceva-ul tau. cu impact. maxim.

Evergreen spunea...

Originea profund agricolă i se citeşte pe figură... delicioasa! :))

Trimiteți un comentariu